Szereplők

                                       

  Emily Evans

Barna haj,barna szem.

Egy nap arra ébred,hogy beleszeretett egy vámpírba. Meg tudja,hogy ő és égész családja farkasok és nem is akárkik a farkas falkában,hanem a szülei a falka vezetői. Emily első átváltozása nagy következményekkel jár Harryvel a szerelmük veszélybe kerül. Ashleyvel nagyon jó barátságba kerül miközben Ashley próbál neki segíteni.
   

Ashley Roberts

Barnásszőke haj, kék szem.
Farkas. Titokban együtt van Zaynnel, de Harry meglátja őket együtt és veszélybe kerül a kapcsolatuk.Halhatatlan, mint az összes többi farkas, és már több mint 50 éves.Később Emily nagyon jó barátnője lesz és együtt próbálják megoldani a problémákat.

Harry Styles

Igazi vérbeli gyilkos hírében áll,és mindenki azt hiszi nincs szíve.  Soha nem értette hogyan tud szeretni egy vámpír egy farkast,de mikor találkozik Emilyvel rájön,hogy a farkasok és a vámpírok nem is különböznek annyira. A két faj között békét szeretne teremteni.
Képessége(i):
- Gondolatolvasó

Zayn Malik

Vezéregyéniség, és néha elég önfejű, de amit elhatározott azon soha nem változtat.Ő utálja a csapatból a legjobban a farkasokat. De Ashley kivétel. Szereti, de fél ha a többiek megtudják elszakad tőle. Egy meggondolatlan tett, és veszélybe sodorják a kapcsolatukat. Vajon meddig tudnak még titkolózni? 
Képessége(i):
-Irányítja a négy elemet(tűz, víz, föld, levegő)
Louis Tomlinson


Vérengző vámpír akinek jégszíve felolvad mikor találkozik Emilyvel és első látásra bele szeret. Elakarja csábítani a lányt Harrytől,úgy gondolja,hogy ő több mindent tudna megadni számára
Képessége(i):
-Tud kínozni a szemével..Niall Horan


Az elejétől fogva tudja,hogy Emilyvel nincs minden rendben.Meg akarja ölni azért,mert egy farkas nem járhat egy vámpírral....ez teljességgel természet ellenes.Mikor megöli "véletlen" Emily anyát akkor el kell neki tünnie...a farkasok bosszút forralnak ellene és a vámpírok ellen!
Képessége(i):
                          -Át tudd változni bármivé vagy bárkivé (pl.: állat,ember)
Liam Payne


Ő az a vámpír aki minden helyzetben nyugot tudd maradni.Ő is nagyon utálja a farkasokat. Ez az ami igazán föl tudja ingerelni. Amikor egtudja, hogy Emily farkas elveszti a fejét. Harry bátyja és volt egy húguk Rebecca, de már nagyon régen nem tudják mi lett vele.
Képessége(i):
-Ha a közelében vagy meg tudja változtatni a hangulatodat.


3 megjegyzés: